Kedvenc helyek

Hölgykoszorúban fogant a Maroon 5 legújabb videója

A hölgyeket ünnepli legújabb kisfilmjében a Maroon 5: debütált az ötös fogat legújabb videoklipje, amit legutóbbi, Girls Like You single-jük Cardi B-vel készített remixéhez forgattak.
Vadonatúj videóval ünnepli a nyár beköszöntét napjaink egyik legnépszerűbb amerikai pop-rock együttese, a Maroon 5. A zenekar új kisfilmje a tavaly megjelent Red Pill Blues lemez Girls Like You című dalához készült, ami az eredetihez képest egy újragondolt verzióban, Cardi B rapbetétjével kiegészülve debütált. Az egyszerűség jegyében készített klipben azonban nemcsak a rapperlány, hanem sok közismert női alak is feltűnik; a képkockákon elcsíphetjük többek között Jennifer Lopezt, Rita Orát, Mary J Blige-ot, és az amerikai televíziós szupersztárt, Ellen DeGenerest is. 
 

 
A sztárdömping valószínűleg nagy nézőszámot eredményez majd az éppen turnéra induló zenekar számára, akik pár hónappal ezelőtt a mostanra 80 milliós nézettséget produkáló Wait című klipjükkel ostromolták a videomegosztó portálokat.  
 
(complex.com) 
 
2018.05.31
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.