Kedvenc helyek

Damon Albarn elárulta, miért utasította vissza a Prince-szel közös duettet

A Gorillaz zenekar frontembere a minap a Radio X műsorában volt hallható, ahol Gordon Smarttal beszélgetett a zenekar június végén megjelenő The Now Now című lemezéről.
Az interjú során a popherceg, Prince neve is felmerült, ami kapcsán Damon felfedte, hogy bár lett volna lehetősége duettezni a legendával, végül sztornózta a projektet.
 
Albarn már harminc éve van a szakmában, azonban, mint kiderült, van egy a zenélésnél is nagyobb függősége: a dohányzás. Igazi rocksztárként a cigaretta elengedhetetlen része az általa képviselt életstílusnak, amiről semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani – még akkor sem, ha ezt a zeneipar egyik legnagyobb popikonja, Prince kéri. 
 
Damon elmesélte, hogy még évekkel ezelőtt Prince szülővárosában, Minneapolisban haknizott, amikor kapott egy felkérést a zenésztől, hogy látogasson el a stúdiójába, és rögzítsenek egy közös dalt. Az énekes örömmel mondott volna igent, azonban Prince-nek volt egy kikötése, ami végül az egész projekt meghiúsulását eredményezte: tilos rágyújtani a stúdiójában. A láncdohányos Damon ezt rendkívül zokon vette, hiszen úgy érezte, hogy a szupersztár ezzel a szabadságát korlátozza. „Ha valakit meghívok magamhoz, akkor ő az én vendégem, és nem szabok ilyen feltételeket” - indokolta a közös munka sztornózását a frontember. Nemhiába, egy rocksztárnak senki sem parancsolhat! 
 
(nme.com) 
2018.06.01
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.