Kedvenc helyek

Banális eset miatt maradt el a Primavera fesztivál headlinerének fellépése

Minden utas rémálma, hogy lekési a repülőgépjáratát. Ha viszont egy zenekarral történik mindez, miközben a világ egyik legnagyobb fesztiváljára tart, ahol több ezer ember várja a fellépését, annak mások is megisszák a levét. A Migosszal ez történt.
A nagy sikerű raptrió, a Migos lett volna a spanyolországi Primavera fesztivál egyik headlinere, azonban egy rosszul ütemezett timing miatt a formáció végül Los Angelesben rekedt, ezért le kellett mondani a nagy elánnal beharangozott fellépésüket. A fesztivál szervezői mindent elkövetettek, hogy a rappereket a tengerentúlról eljuttassák a napfényes Barcelonába, azonban minden próbálkozás zsákutcának minősült – erről hivatalos tájékoztatást is adtak online platformjaikon.  
 
„Sajnálattal közöljük, hogy a Migos nem fog fellépni a Primavera Soundon. A csapat tagjai lekésték a gépüket, és minden erőfeszítés ellenére nem sikerült időben megoldást találni” - olvasható a Primavera közleményében. A szervezők azonnal igyekeztek kárpótolni a közönséget az elmaradt performansz miatt, így a trió helyére a londoni szájkaratést, Skeptát szervezték be. A spanyol rajongóknak azonban semmi okuk nincs csüggedni, ugyanis a Migos hamarosan Drake-kel turnézik majd, és remélhetőleg Európát is célba veszik. 
 
(nme.com) 
2018.06.02
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.