Kedvenc helyek

Banális eset miatt maradt el a Primavera fesztivál headlinerének fellépése

Minden utas rémálma, hogy lekési a repülőgépjáratát. Ha viszont egy zenekarral történik mindez, miközben a világ egyik legnagyobb fesztiváljára tart, ahol több ezer ember várja a fellépését, annak mások is megisszák a levét. A Migosszal ez történt.
A nagy sikerű raptrió, a Migos lett volna a spanyolországi Primavera fesztivál egyik headlinere, azonban egy rosszul ütemezett timing miatt a formáció végül Los Angelesben rekedt, ezért le kellett mondani a nagy elánnal beharangozott fellépésüket. A fesztivál szervezői mindent elkövetettek, hogy a rappereket a tengerentúlról eljuttassák a napfényes Barcelonába, azonban minden próbálkozás zsákutcának minősült – erről hivatalos tájékoztatást is adtak online platformjaikon.  
 
„Sajnálattal közöljük, hogy a Migos nem fog fellépni a Primavera Soundon. A csapat tagjai lekésték a gépüket, és minden erőfeszítés ellenére nem sikerült időben megoldást találni” - olvasható a Primavera közleményében. A szervezők azonnal igyekeztek kárpótolni a közönséget az elmaradt performansz miatt, így a trió helyére a londoni szájkaratést, Skeptát szervezték be. A spanyol rajongóknak azonban semmi okuk nincs csüggedni, ugyanis a Migos hamarosan Drake-kel turnézik majd, és remélhetőleg Európát is célba veszik. 
 
(nme.com) 
2018.06.02
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.