Kedvenc helyek

Öt év után ismét élőben csendült fel Nick Cave és Kylie Minogue közös slágere

Különleges vendéggel lepte meg közönségét londoni koncertjén Nick Cave és zenekara, a The Bad Seeds. A melbourne-i rockbanda a napokban 50. születésnapját ünneplő Kylie Minogue-gal lépett újra színpadra közös szerzeményük, a Where the Wild Roses Grow előadása erejéig.
Június 3-án a Nick Cave and The Bad Seeds volt a londoni All Points East Festival egyik fő fellépője. A harmincöt éve pályán lévő banda fellépéseit mindig nagy érdeklődés övezi, így telt ház előtt játszottak a Victoria Parkban, ami nemcsak a nagy látogatószám, hanem egy különleges vendég miatt is emlékezetes marad. A koncerten ugyanis a friss lemezes Kylie Minogue is csatlakozott Nick Cave csapatához, hogy öt év után ismét élőben adják elő egykori közös duettjüket, a Where the Wild Roses Grow-t. 
 

 
Az énekesnőt a közönség legalább akkora ámulttal fogadta Nick oldalán, mint 1995-ben, amikor a szerzemény napvilágot látott; akkoriban senki nem gondolta volna, hogy a fénykorát élő popdíva az épp mélyponton lévő underground rockcsillaggal készít majd közös dalt. A furcsa páros balladája végül szép karriert futott be, melankolikus hangvétele ellenére hamar a közönség kedvencévé vált, ezt példázza az is, hogy a legtöbb országban a slágerlisták top 10-es kategóriájának egyik kitartó gyöngyszeme volt a kilencvenes évek végén. 
 
A zenekar ebben a hónapban Budapestre is elhozza legfrissebb turnéját, és bár Kylie nagy valószínűséggel nem tart velük, a magyar rajongók ettől függetlenül nagy show-ra számíthatnak Cave-től és zenekarától.  
 
(nme.com) 
2018.06.04
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.