Érezd magad komfortosan mindenhol!

Rendelj kínait - 41. rész
Nemcsak otthon fontos a kényelem, a többség útközben vagy a nyaralás alatt sem szeretne lemondani a megfelelő komfortérzetről. Az alábbi válogatásban ebben szeretnénk segítséget nyújtani négy praktikus, Kínából rendelhető holmi segítségével.
Xiaomi Yeelight okos éjjeli lámpa – Okos embernek okoslámpa 
 
Az éjjeliszekrényen helyet kapó lámpák funkciója nem túl tág, leginkább abban a félórás idősávban működtetjük őket, mikor közvetlen elalvás előtt olvasgatunk, vagy egyéb pihentető dolgot csinálunk az ágyban. Viszont a Xiaomi olyan lámpát gyártott, amitől leesik az állunk, és legszívesebben egész nap használnánk. A dizájnja is nagyon megkapó, hisz fémből és plexiből álló modern hengeres külsőt kapott. Az okos funkciói pedig kiemelkedően jók. RGB LED-ekkel szerelték fel, ami azt jelenti, hogy 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni, mindezt úgy, hogy mi állíthatjuk be okostelefonunk segítségével vagy a fizikai gombokat nyomkodva. Természetesen a fehér árnyalatokat is tudja, így használható hétköznapi lámpának is, nem kell mindig magenta vagy neon zöld színben úsztatni a hálószobát.  
 
Applikáció segítségével akár távolról is irányíthatjuk, ha van internetkapcsolatunk, akkor a Föld másik oldaláról is. Az alkalmazásból tudunk színeket, fényerőt is állítani, sőt a legmókásabb funkció, hogy egy képet betöltve, annak a színvilágát is meg tudja jeleníteni az okos-kiegészítő. Az egyik legpraktikusabb okosotthon-kiegészítő, pedig ezt elsőre nem feltétlen gondolnánk róla. Aki egyszer már próbálta, az tudja, hogy milyen hasznos, és drágának sem mondható igazán. Az érte elkért 15 000 forint nem sok, pláne, hogy itthon ennyiért nem kapunk hasonlóan jó minőségű terméket. 
 
Link >>
 
 
Xiaomi kézi ventilátor – Hűtsd le magad! 
 
Kánikula, strandszezon, álló, párás levegő. Ez mind jellemzi a nyári időszakot kis hazánkban. Így nem meglepő, hogy az ide látogató távol-keleti turisták kezében ki lehet szúrni néha egy-egy hordozható ventilátort. Bár ez nekünk talán kissé furcsa, de sokszor érthető reakció a nagy melegre. A Xiaomi is gyárt ilyen kütyüt, ami meglepően hasznos lehet, még akkor is, ha nem akarjuk az utcára vinni. Egy kis támasztólábbal is rendelkezik, hogy le tudjuk tenni az asztalra és úgy hűsítsen minket. A beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátorral akár 4 órát is üzemel egyhuzamban, majd micro-USB-porton keresztül tudjuk újratölteni. A gyártó kiemelkedően halk üzemelést ígér, a zajkibocsátása nem több mint 30 dB. A hőségtúlélő szerkezet 3600 forintért beszerezhető a kínai webshopokból. 
 
Link >>
 
iPree függőágy – A pihenés melegágya 
 
Itthon az igazán jó minőségű függőágyakért egy vagon pénzt ki kell fizetni, vagy megvehetjük a leggagyibbat már 1500 forintért is, de azt nem függeszteném fel magasra, az biztos. A kínaiak olcsón gyártanak jó szabadidős eszközöket, és az iPree márka már többször bizonyította, hogy hozza az elvárt szintet. Az alábbi függőágyat már bátran merem ajánlani komolyabb célokra is, mint például a magasban, egy fa koronájára erősítve. Akár 250 kg-ot is elbír, tehát két fő nyugodtan pihenhet benne. Adnak hozzá rögzítőkötelet és karabinereket is, hogy gond nélkül felerősíthessük akárhova. A szabadidős kiegészítőért 3000 forintot kell fizetni, de ezért jól használható függőágyat kapunk. 
 
Link >>  
 
Univerzális autóüléstáska – A hátsó ülésen is szép az élet 
 
Az autókat általában úgy szerelik fel, hogy csak az elől ülők utazhatnak maximális komfortban, például a hátsó üléseken utazóknak nincs ülésfűtés, normális légkondi és még kellő hely sem feltétlenül. A most bemutatandó eszköz arra jó, hogy a kocsi hátsó részén is jól érezzék magukat az utasok. A szóban forgó táska a vezető- vagy anyósülés hátuljára szerelhető fel, és lehet benne különböző eszközöket tárolni. Többek között esernyőt, könyvet és italt is tehetünk bele, de a legjobb tulajdonsága az, hogy egy tabletet is fel lehet erősíteni a tetejére. Így gyakorlatilag minden gond nélkül, kényelmesen tévézhetünk a hátsó ülésen. A számos rekesszel és funkcióval rendelkező autós kiegészítő 2800 forint, amiből rögtön kettőt is vehetünk, hogy teljes legyen a kényelem. 
 
Link >>  
www.rendeljkinait.hu
2018.06.05
|
(23 kép)


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.