Kedvenc helyek

Rihanna megerősítette, hogy már dolgozik soron következő lemezén

Több mint két éve annak, hogy Rihanna Anti című nagylemeze napvilágot látott, így az említett album első kislemezével azonosulva a barbadosi énekesnő elérkezettnek látta az időt, hogy ismét munkához lásson. Work, work, work!
Egy ideje már a levegőben kering Rihanna visszatérésnek híre, azonban ez idáig nem sok kézzelfogható információ látott napvilágot az új korong érkezésével kapcsolatban. A Grammy-díjas díva azonban megtörte a csendet, és egy vörösszőnyeges interjúja során hintette el, hogy a karrierjének következő szakaszát meghatározó dalok már készülőben vannak.
 
A bennfentes hírek szerint a 9. nagylemez ráadásul egy „kistestvérrel” kézen fogva debütál majd, ugyanis Rihanna két korongot is szeretne premiereltetni az idei év során: az egyikre kifejezetten slágerlisták szerzemények kerülnének, a másikra pedig olyan kevésbé mainstream dalok, amik inkább művészi szempontból lehetnek izgalmasak a közönség számára.
 


(breatheheavy.com)

2018.06.10
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.