Kedvenc helyek

Robbie Williams fellépése nyitja a labdarúgó-világbajnokságot

A Grammy-díjas énekes Twitteren tudatta a nagyvilággal a hírt, hogy június 14-én ő és zenekara fogja hangolni a közönséget a világbajnokság első meccse előtt Oroszországban.
Sztárdömpingből ezúttal sem lesz hiány a foci-vb-n, ugyanis az eseményre külön dalt dedikáló Jason Derulo, illetve a vb hivatalos himnuszát jegyző Nicky Jam, Will Smith és Era Istrefi triója mellett Robbie Williams is tiszteletét teszi majd egy fellépés erejéig. A brit szupersztár a június 14-ei nyitóünnepségen lép majd színpadra Oroszország és Szaúd-Arábia csapatainak mérkőzése előtt a moszkvai Luzhniki stadionban.  
 
Robbie elmondása szerint egy nagy álma válik azzal valóra, hogy egy ilyen eseményen énekelhet, és bár karrierje során sok mindenben volt már része, ez mégis egy teljesen új szint lesz a számára. „Sok mindent csináltam már munkásságom során, de fellépni a FIFA világbajnokságon 80 000 helyi szurkoló és több milliárd tévénéző előtt, az egy gyerekkori álmom” - lelkendezett a 44 éves zenész. Williams ezzel a fellépéssel két legyet üt majd egy csapásra, ugyanis így az orosz rajongóit is kárpótolni tudja, akiknek a tavalyi évben többször is csalódniuk kellett a kedvencük egészségügyi problémái miatt lemondott koncertjei okán. 
 

 
(nme.com) 
 

 

2018.06.12
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.