Kedvenc helyek

Hálószobai fotókkal lepte meg rajongóit Beyoncé és Jay-Z

Nehéz eldönteni, hogy legújabb közös show-jukat népszerűsítik vagy jól működő házasságukat igazolják Carterék legújabb képei, de annyi biztos, hogy ilyen intim fotókat még nem láthattunk a párosról.
Kétségkívül még mindig Beyoncé és Jay-z a legkedveltebb házaspár a sztárvilágban, ezt ők is nagyon jól tudják, így közös jelenségüket az üzleti életben is kamatoztatják. Jelenleg az On The Run Tour II. névre keresztelt koncertsorozatukkal járják a világot, ami a nagy sikerű 2014-es turnéjuk folytatása. A Crazy In Love szupersztárjai most azonban a színfalak helyett egyenesen a hálószobába invitálják rajongóikat – persze nem a szó szoros értelmében. 
 
A rapper és kedvese meglehetősen személyes, szinte már arcpirítóan intim fotókkal tűzdelte tele közös show-juk turnékönyvét, amit a fellépések alkalmával lehet beszerezni a páros hivatalos ajándékboltjából. A fotók nagy valószínűséggel nemcsak a könyv lapjait, hanem a kapcsolatukról kialakult képet is felfrissítik majd, ugyanis az utóbbi időben egyre több pletyka kapott szárnyra Beyoncéék megromlott házasságával kapcsolatban, amit a Single Ladies dívája meg is alapozott legutóbbi Lemonde című albumának egyik dalával, amiben férjének ballépéseit veszi górcső alá. 
 
(nme.com) 
2018.06.13
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.