Kedvenc helyek

Massive Attack (UK), Young Fathers (UK), Azekel (UK)

[ electronica / triphop ]
Budapest, Papp László Bp Sportaréna, 2018. június 23. 20:00
Robert Del Naja és Daddy G albioni ködbe burkolózó formációjának Ritual Spirit című EP-jén egyrészt az a nigériai gyökerű Azekel is közreműködött, akinek elektro-soulos dalai befűtik az Arénát. A másik „karma-koma” pedig a skót Young Fathers trió lesz.
A tíz éve aktív edinburghi hiphoppereknek a Trainspotting 2. alatt hat daluk szól, mely a rendező szerint a film lüktetését adja. A bristoli legenda, a Massive Attack viszont már ’91 óta alap az undergroundban: a Blue Lines, a Protection, majd a húszéves(!) mestermű, a Mezzanine kvázi újraírta a triphop szócikket. Azóta albumaik lassan érkeznek, ám a minőségük továbbra is kifogástalan. A társadalmi kiállásáról is ismert Najáról elterjedt, hogy ő volna Banksy, a gerilla graffitis – magyarán: többdimenziós figurák izgalmas életmű-koncertjének nézünk elébe. 
 

 
Jegyár: 8000-18 000 Ft 
Air
2018.06.14
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.