Kedvenc helyek

Derült égből új album: közös lemezt adott ki Beyoncé és Jay-Z

Nem gondolnánk, hogy bárkit is ténylegesen váratlanul ért Carterék közös albumának érkezése, de mégis olyan csinnadrattával érkezett, hogy az egész zenevilág a lábuk előtt hever – ismét.
Beyoncé ezúttal is rácáfolt azokra az elvekre, amikre egy teljes szakma épült: nem mindig szükséges tudatosan megtervezett promóciós kampányt építeni egy albumpremier köré. Persze hozzá kell tenni, hogy ehhez mindenképp el kell jutni arra a szintre, ahol a Grammy-díjas díva is van, de úgy látszik, hogy neki ez a taktika is bevált. 
 
A két legutóbbi, Beyoncé és Lemonade című korongok után az új album is meglepetésszerűen debütált, ezúttal azonban az énekesnő férje, Jay-Z is közreműködött a szerzeményeken. A kilencszámos Everything Is Love névre keresztelt anyag egyelőre csak az általuk létrehozott streaming-szolgáltatón, a Tidalen hallgatható, de ez is elég lesz ahhoz, hogy nagy hírverést csapjon a házaspár jelenleg is tartó On The Run Tour II. koncertsorozatának.  
 

 
(theguardian.com) 
2018.06.18
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.