Oláh Gergő a Múzeumok Éjszakájának arca

A legnépszerűbb magyar kulturális esemény szervezői, szakítva a hagyományokkal, idén egy fiatal zenész-énekest kértek fel, hogy legyen a Múzeumok Éjszakájának „szóvivője”. Oláh Gergő feladata, hogy minél több emberhez eljuttassa a rendezvény üzenetét.
Oláh Gergő, zenész, énekes – elmondása szerint – nagyon megörült és egyben meg is lepődött, amikor értesült a felkérésről. A művészről, amellett, hogy saját műfajában, a zenében a legjobbak között van, tudni lehet, hogy nyitott a társművészetek befogadására is, ám a képzőművészet világában még nem merült el. Szívesen mondott tehát igent arra a felkérésre, hogy a 2018-as év tavaszán értő ajánlások mellett több érdekes múzeumi programon vegyen részt, hogy az idei múzeumok éjszakáján, június 23-án már számos saját élménnyel gazdagabban számolhasson be múzeumi kalandjairól, és ajánlhassa azokat a nagyközönségnek.Oláh Gergő múzeumi kalandjairól kisfilmek is készültek, melyek közül az első már látható a Múzeumok Éjszakája Facebook-oldalán.  
 
2018-ban a Múzeumok Éjszakája rendezvény „fővárosa” Pécs lesz, de természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan rengeteg település vesz részt az immár 16. alkalommal megrendezett különleges programon, melynek idei fő gondolata: „Ami összeköt: család és kultúra”.
 
2018.06.18
|


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.