Öt előadást kínál a kaposvári nyári színház

Kezdődnek a Szivárványos Nyári Színházi Esték Kaposváron, a rendezvénysorozat júniusban és júliusban öt csütörtökön kínál színvonalas szórakozást az érdeklődőknek.
Június 21-én a Legyen a feleségem című vígjáték, július 5-én a Csárdáskirálynő című operett, 12-én az Abba Show, 19-én A miniszter félrelép című bohózat, 26-án a Színházkomédia című vígjáték látható a Szivárvány Kultúrpalotában. 
 
A nyári színháznak köszönhetően olyan kiváló művészek érkeznek Kaposvárra, mint Gálvölgyi János, Kovács Patrícia, Nagy Sándor, Szalma Tamás, Ivancsics llona s mások mellett Xantus Barbara. Az öt darab közül hármat már láthatott a város közönsége, de akkora sikerük volt, a nyári színház keretében újra műsorra tűzték. 
 
A mintegy két évtizedes múltra visszatekintő nyári színház „otthona" a kaposszentjakabi 13. századi bencés monostor romjainál van, de ott jelenleg ásatás és rekonstrukció zajlik, ezért a produkciókat idén is a Szivárvány Kultúrpalota fogadja be. 
 
A darabok iránt nagy az érdeklődés, a jegyek a Legyen a feleségem című produkcióra már elfogytak, a Csárdáskirálynő című operettre még korlátozott számban kaphatók. 
 
(MTI) 
 
2018.06.18
|


Kazovszkij 10.
Budapest, Átrium Galéria, 2018. november 22. - 2019. január 20.

Bács Emese kiállítása.
Budapest, RaM Colosseum, 2018. november 22. - 2019. január 6.

Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.