Kedvenc helyek

Kiállítás nyílik Kurt Cobain személyes tárgyaiból

Growing Up Kurt Cobain néven nyílik tárlat a Nirvana legendás énekesének eddig nem látott relikviáiból. A kiállított tárgyakat július végétől tekinthetik meg a rajongók Írország egyik legnevesebb múzeumában.
Közvetlenül azután, hogy Cobain tárgyainak nagy része a tűz martalékává vált szülővárosának egyik múzeumában, máris meghirdették a rocksztár életét bemutató következő kiállítást. Frances Bean Cobain, az öngyilkosságban elhunyt rocksztár lánya július 19-én indítja útjára a tárlatot, amely Growing Up Kurt Cobain címmel várja majd a látogatókat szeptember közepéig. A kiállításnak otthont adó newbridge-i Museum of Style Iconsban az énekes-dalszerző legintimebb, eddig soha nem látott tárgyait lehet majd szemügyre venni, így gyerekkori rajzok, kéziratok és emléktárgyak is megtekinthetők lesznek, valamint kiállítása kerül az az ikonikus csíkos pulóver is, amit az 1991-es Smells Like Teen Spirit klipben viselt a seattle-i legenda. 
 

 
(nme.com) 
2018.06.20
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.