Dárdai Pál videóiból tanulhatnak a magyar edzőjelöltek

A Szerencsejáték Zrt. a focivébével egy időben indította el Magyarország első ingyenes napi fantáziajátékát Edzők Ligája néven. Dárdai Pál korábbi magyar szövetségi kapitány „Edzői egypercesek" címmel egy 6 részes videosorozatban ad tanácsokat, tippeket a játékban résztvevő edző-jelölteknek.
Az sorozat első két része már elérhető a Youtube-on. A következő négy részt a játék hivatalos Facebook-oldalán teszi majd közzé a lottótársaság a foci-vb alatt. 
 

 
A fantáziajátékok világszerte nagy népszerűségnek örvendenek, olyan nagy bajnokságokat kísérnek, mint az UEFA vagy a Premier League. A játék lényege, hogy az online játékosok valódi csapatok (Real Madrid) valódi sportolóiból (Ronaldo) állítanak össze maguknak egy fantáziacsapatot, tehát tulajdonképpen az edző szerepében tűnnek fel. A játékosok a kiválasztott sportolók valódi teljesítménye alapján gyűjtenek fantáziapontokat. A játékosok egymással versenyeznek, az elért pontok alapján virtuális és valódi díjakban is részesülnek.  
 

 
A Magyarországon hiánypótlónak számító játékban jelenleg a labdarúgó-világbajnokságon induló nemzeti válogatottakból lehet álomcsapatot összeállítani, így olyan sztár játékosokat is szerződtethetünk egy csapatba, mint Cristiano Ronaldo, Neymar vagy Messi. 
2018.06.21
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.