Kedvenc helyek

Mabon Dawud Republic

[ funk ]
Budapest, Valyo Kikötő, június 28. 19:00
Hazai zenészek azért álltak össze, hogy az afrobeat kulcsfigurája, Fela Kuti szellemiségét megidézzék. Ez sikeresen manifesztálódott októberben a Felabration elnevezésű emlékkoncerten, ám azóta saját dalokat is írt már az underground szupergrupp!
Öt dobos váltja egymást a többnyire kilencfős kötelék hátterében, melynek tagjai a Qualitons, az Amoeba Band, a Zuboly, a Soul Clap Budapest, a Markrohang, az Irie Maffia és még a Jü felől is érkeztek. Az all-stars csapatot kordában tartani Hock Ernő és Bognár Szabolcs tiszte, akiknek a dalszerzés is a feladatkörük részét képezi. A július 2-án debütáló korong, melynek friss kompozícióit hallhatjuk most, vinil és 7” verzióban is kapható lesz a Budabeats kiadó jóvoltából, már a helyszínen is. Forró afrobeat ritmusok, a hűs Dunaparton – mi kellhet még?
Air
2018.06.22
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.