Kedvenc helyek

Paul McCartney: „Én a gitárt nyúztam, míg ő Kim képeit nézegette”

A Beatles ikonikus frontembere három évvel a FourFiveSeconds szerzemény megjelenése után árult el részleteket a Kanye Westtel és Rihannával való közös munkáról.
Senki sem gondolta volna, hogy a Beatles köztiszteletben álló zenészét a rapvilág botrányhős fenegyerekével hallhatjuk egy közös dalban – pedig mégis megtörtént. 2015-ben Paul McCartney, Kanye West és Rihanna közös dalával robbant az év, ami nem meglepő módon pillanatok alatt világslágerré vált. A fol-pop track eredetileg McCartney és West közös ötlete volt, amihez később Rihanna is asszisztált mint a felállás egyetlen női énekese. 
 
McCartney legutóbb egy interjúja során árulta el, hogy milyen munkafolyamat állt a többszörös platinalemezes dal mögött. „Két-három délutánunk volt az egész projektre. Én a gitárt nyúztam, ő pedig egy csomó időt töltött azzal, hogy Kimről (Kim Kardashian, Kanye West felesége - a szerk.) nézegetett képeket” - mesélte a rockcsillag.
 
Aztán mégis elkészült a dal: „Elkezdtem játszani néhány dallamfoszlányt, ebből született végül a FourFiveSeconds, Rihannával kiegészülve. Szerencsésnek érzem magam, hogy ezek az emberek úgy gondolták, hogy valami pluszt tudok hozzáadni ehhez. Számomra ez egy nagyszerű dolog, szeretem a sokszínűséget”. 
 

 
A dal debütálása után még több hónapig uralta a slágerlistákat, sikeressége ellenére azonban végül egyik előadó albumára sem került fel.  
 
(nme.com)  
2018.06.21
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.