Újra megnyílt a belvárosi Pop Up Park

Több színnel, több hullámmal, több lehetőséggel és több közösséggel nyílt meg idén újra a Városháza park területén felépített Pop Up Park.
„Hullámvonal” – ezzel a mottóval szállt be a Hello Wood a belvárosban található Városháza park nyári dizájnjába, hogy hullámozott fa bútoraival, a tavalyi év sikerén felbuzdulva újra életet vigyenek a térre. A cél egy olyan környezet kialakítása volt, ami a téli és a húsvéti vásárok után a nyári hőségben is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget biztosít mindenki számára.


A pihenőparkban kihelyezett napelemes töltők segítségével akár dolgozni vagy filmezni is kiülhetünk laptopunkkal, és attól sem kell tartani, hogy felforr a napon, ugyanis több növény biztosítja az árnyékot a park egész területén. Nem maradnak ki a buliból a sportolni vágyók sem: teqball és pingpong-asztal, a HardBodyHang jóvoltából kihelyezett street workout tornapálya és az agytornászoknak sakktáblák járulnak hozzá az aktív kikapcsolódáshoz. A tavalyihoz képest több szemetes is kikerült, hogy a pihenők a környezetükről se feledkezzenek meg.

2018.06.21
|
(13 kép)


Játék
Az Illumination és a Universal Pictures bemutatja Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült legújabb animációját, A Grincset.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.