Nyerj páros bérletet a Woodstock az Ugaron 2018 fesztiválra!

2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont.
A négynapos összművészeti, öko-friendly fesztivál, amely festői és hatalmas természetvédelmi területen kerül megrendezésre, olyan fellépőkkel készül, mint a Vad Fruttik, a Supernem, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori, a Hiperkarma, a 30y, a Random Trip, vagy épp Ivan and the Parazol. Mindemellett további 12 helyszínen lesznek programok: csillagösvény, filmvetítés, irodalmi sátor, kézművesprogramok, Feszty-körkép, emlékpark, helyi termelők bemutatkozása, strand a bányatónál, illetve egy nagyszabású tehetségkutató is megrendezésre kerül. 
 
A meseszép ópusztaszeri birtokon található ménes is a rendezvény szerves részét képezi. A fesztivál sajátossága továbbá Pásztor Anna és zenekara vendégszeretete: a fellépők, a barátok, az érdekelődők négy napra igazi közösséggé formálódnak, így a rendezvény felhívja a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára is. Kultúraközvetítés fogyasztható, minőségi formában, az „offline az új luxus" szellemében, amely a fesztivál mottója is egyben.  
 
Helyszín: Ópusztaszer, Akhal Ménes 
 
Időpont: 2018. július 4-7. 
 
Ha szeretnél bérletet nyerni a fesztiválra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(14 kép)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.