Kedvenc helyek

Paul McCartney-t is megkocsikáztatta James Corden

A britek legkedveltebb televíziósa, James Corden ezúttal az egykori Beatles együttes 76 éves zenészét vitte el egy körre nagy sikerű televíziós műsorának keretein belül.
A Carpool Karaoke with Paul McCartney című műsor az elmúlt időszak egyik legnagyobb tévés durranása, a hírességeket vendégül látó talk show több millió nézőt ültetett már le a képernyők elé. Corden autójában már olyan világsztárok is dalolásztak, mint Madonna, Ed Sheeran, Bruno Mars és Christina Aguilera, de az anyósülésen dalra fakadt már az előző first lady, Michelle Obama is. 
 
A szerkesztőknek ezúttal ismét sikerült egy neves előadót beszervezniük a beszélgetésre, ugyanis a Carpool Karaoke legutóbbi vendége a brit legenda, Paul McCartney volt. A show történetének egyik leghosszabb részében felcsendülnek a legismertebb Beatles-slágerek, és egy jó hangulatú beszélgetésnek is fültanúi lehetnek a nézők. Az interjú mellett az utazó páros az ikonikus Drive My Car című dalban említett borbélyszalonba is betér, valamint betekintést nyerhetünk McCartney szülőházába is, ahol a rocksztár már több mint 50 éve nem járt. 
 
(nme.com) 
 
2018.06.22
|


Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.