Kedvenc helyek

Paul McCartney-t is megkocsikáztatta James Corden

A britek legkedveltebb televíziósa, James Corden ezúttal az egykori Beatles együttes 76 éves zenészét vitte el egy körre nagy sikerű televíziós műsorának keretein belül.
A Carpool Karaoke with Paul McCartney című műsor az elmúlt időszak egyik legnagyobb tévés durranása, a hírességeket vendégül látó talk show több millió nézőt ültetett már le a képernyők elé. Corden autójában már olyan világsztárok is dalolásztak, mint Madonna, Ed Sheeran, Bruno Mars és Christina Aguilera, de az anyósülésen dalra fakadt már az előző first lady, Michelle Obama is. 
 
A szerkesztőknek ezúttal ismét sikerült egy neves előadót beszervezniük a beszélgetésre, ugyanis a Carpool Karaoke legutóbbi vendége a brit legenda, Paul McCartney volt. A show történetének egyik leghosszabb részében felcsendülnek a legismertebb Beatles-slágerek, és egy jó hangulatú beszélgetésnek is fültanúi lehetnek a nézők. Az interjú mellett az utazó páros az ikonikus Drive My Car című dalban említett borbélyszalonba is betér, valamint betekintést nyerhetünk McCartney szülőházába is, ahol a rocksztár már több mint 50 éve nem járt. 
 
(nme.com) 
 
2018.06.22
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.