Kedvenc helyek

Meghalt a Pantera zenekar dobosa, Vinnie Paul

Június 22-én elhunyt a Pantera zenekar alapító zenésze, Vinnie Paul. A világhírű dobost Las Vegas-i otthonában érte a halál.
Egyre több legenda csillaga huny ki a rockzene egén. DJ Fontana után egy másik dobos zsenit, Vinnie Pault is gyászolja a zeneipar. A rocksztárt 1981-ban ismerte meg a világ, amikor testvérével közösen megalapította a Pantera zenekart. A metálbanda közel 20 éven keresztül szolgálta ki a műfaj kedvelőit, a kétezres évek elején Vinnie azonban egészségügyi és zenekaron belüli problémák miatt kivált a csapatból. Nem sokkal később bátyjával, Dimebag Darrell-lel a Damageplan együttesben próbálták szerencsét, azonban a formáció pályafutása hamar véget ért, ugyanis a lemezbemutató turné egyik állomásán lelőtték Darellt. A tragédiát követően a Hellyeah metalzenekarban hallhatták a rajongók, melynek haláláig aktív tagja volt. Vinnie Paul 54 éves volt.  
 
(nme.com) 
2018.06.24
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.