Kedvenc helyek

Náci szimbólum miatt magyarázkodnak Shakira koncertszervezői

Shakira is jobban járt volna, ha Beyoncéhoz hasonlóan inkább erotikus fotókkal díszíti ajándéktrágyait, ugyanis a koncertjein kapható nyakék mintája igencsak nagy port kavart a rajongói körökben.
Főhet a feje a Live Nationnek a kolumbiai énekesnő miatt: a világ vezető rendezvényszervező társasága vállalta magára azt a kisebb botrányt, ami Shakira egyik relikviája miatt robbant ki a napokban. Egyre több rajongónak tűnt fel ugyanis, hogy az utánozhatatlan csipőmozgásáról elhíresült díva most is zajló El Dorado turnéján olyan nyakláncot árulnak, amin a nácik szimbólumaként ismert fekete nap (Schwarze Sonne) látható. 
 
A koncertcég véletlen egybeesésnek titulálta az esetet, azonban célszerűnek látta, ha rögtön elejét veszi a vádaknak. „Az általunk tervezett El Dorado World Tour nyaklánc egy prekolumbián jelképen alapul” - nyilatkozta a vállalat szóvivője. „Néhány rajongó azonban aggodalmát fejezte ki irányunkban azzal kapcsolatban, hogy a dizájn véletlenül egy neonáci jelképre hajaz. Őszintén bocsánatot kérünk a hasonlóságért, a terméket végleg eltávolítottuk a kollekcióból.” 
 
Shakira egyelőre nem reagált a vádakra, de annyi biztos, hogy ezentúl kétszer is meggondolja majd, hogy milyen relikviákhoz adja a nevét.  
 
(nme.com) 
2018.06.25
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.