Eredeti forgatókönyvből készült film okozhat hatalmas meglepetést ősszel a mozikban

A Tahoe-tó melletti El Royale egy lepukkant hotel, elég sötét múlttal. Hét idegen gyűlik itt össze, és mindannyian azzal a céllal érkeznek a szállóba, hogy eltemessék múltbéli titkaikat. Egyetlen hosszúra nyúló, sorsfordító éjszaka alatt mind a heten kapnak egy esélyt a megváltásra. Mielőtt minden és mindenki pokolra jutna.
A Húzós éjszaka az El Royale-ban pont olyan projekt, amire manapság nemet szoktak mondani a hollywoodi stúdiók. Eredeti ötletből készült, semminek sem az előzménye, a folytatása vagy a remake-je, ráadásul közepes költségvetésű, pedig a mai divat szerint a nagyok csak a nagy- és a kis költségvetésű filmeket hagyják jóvá. Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) forgatókönyve azonban tudhat valamit, ha a 20th Century Foxnál rábólintottak az ötletére. A forgatókönyvíró/rendező a projektet annyira titokban tartotta, hogy csak a stúdióvezetőknek volt hajlandó megmutatni, és nekik sem szimplán csak átküldte a szkriptet, hanem egy tablettel együtt küldte át, ahonnan a dokumentumot nem lehetett letölteni, és miután az illető végzett az átolvasással, vissza kellett küldenie a tabletet. 
 

 
Az El Royale szállót a Frank Sinatra által egykor birtokolt Cal Neva Resort and Casino nevű hely ihlette. A forgatás januárban és februárban folyt Vancouverben és Burnabyban, és az eddigiek alapján okkal gondolhatjuk úgy, hogy hatalmas meglepetések várnak majd ránk a moziban ülve. 
 
A filmet Drew Goddard rendezte, a főbb szerepekben pedig Jeff Bridgest, Chris Hemsworth-öt, Dakota Johnsont és Jon Hammet láthatjuk. 
 
Hazai bemutató: október 4.
 
2018.06.25
|
(10 kép)


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
18:10
18:20
A tehetség
amerikai filmdráma, 2017
18:30
Csillagok háborúja - Az új remény
amerikai kalandfilm, 1977
18:35
Élet és semmi más
amerikai-spanyol filmdráma, 2017 (feliratos)
18:45
A bűn árfolyama
amerikai-német thriller, 2008
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.