Eredeti forgatókönyvből készült film okozhat hatalmas meglepetést ősszel a mozikban

A Tahoe-tó melletti El Royale egy lepukkant hotel, elég sötét múlttal. Hét idegen gyűlik itt össze, és mindannyian azzal a céllal érkeznek a szállóba, hogy eltemessék múltbéli titkaikat. Egyetlen hosszúra nyúló, sorsfordító éjszaka alatt mind a heten kapnak egy esélyt a megváltásra. Mielőtt minden és mindenki pokolra jutna.
A Húzós éjszaka az El Royale-ban pont olyan projekt, amire manapság nemet szoktak mondani a hollywoodi stúdiók. Eredeti ötletből készült, semminek sem az előzménye, a folytatása vagy a remake-je, ráadásul közepes költségvetésű, pedig a mai divat szerint a nagyok csak a nagy- és a kis költségvetésű filmeket hagyják jóvá. Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) forgatókönyve azonban tudhat valamit, ha a 20th Century Foxnál rábólintottak az ötletére. A forgatókönyvíró/rendező a projektet annyira titokban tartotta, hogy csak a stúdióvezetőknek volt hajlandó megmutatni, és nekik sem szimplán csak átküldte a szkriptet, hanem egy tablettel együtt küldte át, ahonnan a dokumentumot nem lehetett letölteni, és miután az illető végzett az átolvasással, vissza kellett küldenie a tabletet. 
 

 
Az El Royale szállót a Frank Sinatra által egykor birtokolt Cal Neva Resort and Casino nevű hely ihlette. A forgatás januárban és februárban folyt Vancouverben és Burnabyban, és az eddigiek alapján okkal gondolhatjuk úgy, hogy hatalmas meglepetések várnak majd ránk a moziban ülve. 
 
A filmet Drew Goddard rendezte, a főbb szerepekben pedig Jeff Bridgest, Chris Hemsworth-öt, Dakota Johnsont és Jon Hammet láthatjuk. 
 
Hazai bemutató: október 4.
 
2018.06.25
|
(10 kép)


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Filmek a TV-ben
18:15
Zoe
amerikai sci-fi, 2018
18:15
Lassú vágta
amerikai romantikus dráma, 2018
18:25
Az admirális
holland történelmi kalandfilm, 2015
18:25
A bombák földjén
amerikai akciófilm, 2008
18:30
Scooby-Doo! Hold szörnyes őrület
amerikai animációs film, 2015
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.