Eredeti forgatókönyvből készült film okozhat hatalmas meglepetést ősszel a mozikban

A Tahoe-tó melletti El Royale egy lepukkant hotel, elég sötét múlttal. Hét idegen gyűlik itt össze, és mindannyian azzal a céllal érkeznek a szállóba, hogy eltemessék múltbéli titkaikat. Egyetlen hosszúra nyúló, sorsfordító éjszaka alatt mind a heten kapnak egy esélyt a megváltásra. Mielőtt minden és mindenki pokolra jutna.
A Húzós éjszaka az El Royale-ban pont olyan projekt, amire manapság nemet szoktak mondani a hollywoodi stúdiók. Eredeti ötletből készült, semminek sem az előzménye, a folytatása vagy a remake-je, ráadásul közepes költségvetésű, pedig a mai divat szerint a nagyok csak a nagy- és a kis költségvetésű filmeket hagyják jóvá. Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) forgatókönyve azonban tudhat valamit, ha a 20th Century Foxnál rábólintottak az ötletére. A forgatókönyvíró/rendező a projektet annyira titokban tartotta, hogy csak a stúdióvezetőknek volt hajlandó megmutatni, és nekik sem szimplán csak átküldte a szkriptet, hanem egy tablettel együtt küldte át, ahonnan a dokumentumot nem lehetett letölteni, és miután az illető végzett az átolvasással, vissza kellett küldenie a tabletet. 
 

 
Az El Royale szállót a Frank Sinatra által egykor birtokolt Cal Neva Resort and Casino nevű hely ihlette. A forgatás januárban és februárban folyt Vancouverben és Burnabyban, és az eddigiek alapján okkal gondolhatjuk úgy, hogy hatalmas meglepetések várnak majd ránk a moziban ülve. 
 
A filmet Drew Goddard rendezte, a főbb szerepekben pedig Jeff Bridgest, Chris Hemsworth-öt, Dakota Johnsont és Jon Hammet láthatjuk. 
 
Hazai bemutató: október 4.
 
2018.06.25
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:15
Munkahelyi csábító
amerikai dráma, 2018
18:25
Bravo Virtuoso
örmény krimivígjáték, 2016 (feliratos)
18:55
Bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2000
19:00
19:00
Viszlát holnap
belga romantikus filmdráma, 2015 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.