Programok a Balatonnál

2018. június 27 – július 3.
Íme a következő heti útravaló – a Balaton körül újra színes programok várják a kikapcsolódni vágyókat zenés, kulturális, egészséggel foglalkozó, izgalmas rendezvényekkel, és háziállatunkat sem kell feltétlenül kihagyni a nyári buliból.
Balatonkenese
1. Balaton Fesztivál
jún. 29 – júl. 1.
(Széchenyi Park)
Pénteken Music Killers DJ-kkel, szombaton retró fergeteggel, vasárnap pedig világslágerekkel, kis- és nagykoncertekkel várnak három napon keresztül.
Ingyenes!


Balaton déli part
Kultkikötő
Balatonfenyvesen, Balatonbogláron és Balatonföldváron várják a kulturális kikapcsolódásra vágyókat június 22. és szeptember 8. között. Zenés és prózai színházi előadások, könnyűzenei koncertek, táncestek, gyerekelőadások, kiállítások, kézműves-foglalkozások és a borkóstolókkal tarkított programsorozat.
www.kultkikoto.hu

Balatongyörök
Valóra Váltott Egészség 2018
jún. 28 – júl. 1.
(Jüngling Zoltán Közösségi Ház)
Mindaz, amire a testnek és a léleknek szüksége van… 2018-ban is számos érdekes és mozgalmas programon vehetnek részt az érdeklődők, a mozogni vágyók. Testébresztő tornák, különböző túrák, érdekes előadások.
További információ

Fonyód
Dog Beach Fest – Kutyák és gazdik hétvégéje
jún. 29 – júl. 1.

A Dog Beach Fest érdekes és hasznos programokkal, kutyás kiállítókkal várja a Fonyódra látogató kutyabarátokat. A felelős kutyatartást népszerűsítő programokkal is találkozhatnak a fonyódi kikötőbe és a Kutyás strandra látogatók. A rendezvényen kutyákat segítő civil szervezetek is ott lesznek, akik az örökbefogadás fontosságára hívják fel a figyelmet.


Gyenesdiás
Holdfénytúra
jún. 28-án 18:30

Szeretettel várnak mindenkit, aki kicsit szokatlan időpontban és egy egészen másik oldaláról szeretné megismerni az erdőt! Célszerű hozni: fej- vagy zseblámpát, némi enni- és innivalót, kullancsriasztót és bátorságot! Holdfénynél várnak az izgalmak… Találkozó és indulás: Természet Háza Látogatóközpont.
További információ

Keszthely
Street Festival
júl. 2 – 4.

Július és augusztus hónapban – a kellemes nyáresték alkalmával – minden hétköznap este kellemes örömzene várja az idelátogatókat és a keszthelyi közönséget, neves és helyi zenészek előadásában.

Helikoni Éjszakák
júl. 4-én

Idén is megrendezik a Helikoni Éjszakákat, amelynek keretében egy kellemes kulturális programon lehet részt venni korabeli élőzenével és fényjátékkal a keszthelyi Festetics-kastélyban.

Révfülöp
36. Lidl Balaton-átúszás
jún. 30-án
(Kikötő)
Érdemes idejében elkezdeni edzeni, ugyanis idén is megrendezik a Balaton-átúszást, immár 36. alkalommal. Ha úgy érzed, hogy még nem állsz készen a kihívásra, akkor sem szabad otthon maradni, mert szurkolóként is megéri kilátogatni.


Tihany
Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek 2018
jún. 22 – júl. 1.

Péntektől vasárnapig a levendulához kapcsolódó programok veszik át az irányítást: népművészeti kirakodóvásár, kézműves kavalkád, vezetett túrák, Nordic walking, gyermek-, folklór- és családi programok várják a helyieket és az odaérkezőket egyaránt.

Vonyarcvashegy
VIII. Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál
jún. 29 – júl. 1.
(Rendezvénytér)
Péntektől szombatig a kézműves sörök veszik át a hatalmat Vonyarcvashegyen, a nyolcadik alkalommal megrendezett Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál keretében, amelyet a XXI. Vonyarcvashegyi Fúvószenekari Fesztivállal párhuzamosan tartanak a településen.
További információ

Zamárdi
Zamárdi 10! – Jubileumi Városnap
jún. 30-án 14h

Több helyszínen, koncertekkel várják az idelátogatókat. 22:30-kor tűzijáték zárja a napot.
www.zamardi.hu

Balaton Sound Fesztivál
júl. 4-től

Öt nap felejthetetlen élmény a legnagyobb vízparti fesztiválon.
www.balatonsound.com

2018.06.26
|
(4 kép)


Film premierek

Pelyhes – Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Patrick – Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Nyitva

magyar romantikus vígjáték, 98 perc, 2018

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt

amerikai-belga-francia-indiai-szingapúri filmdráma, 92 perc, 2018

Az első ember

amerikai filmdráma, 141 perc, 2018
Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.