Programok a Balatonnál

2018. június 27 – július 3.
Íme a következő heti útravaló – a Balaton körül újra színes programok várják a kikapcsolódni vágyókat zenés, kulturális, egészséggel foglalkozó, izgalmas rendezvényekkel, és háziállatunkat sem kell feltétlenül kihagyni a nyári buliból.
Balatonkenese
1. Balaton Fesztivál
jún. 29 – júl. 1.
(Széchenyi Park)
Pénteken Music Killers DJ-kkel, szombaton retró fergeteggel, vasárnap pedig világslágerekkel, kis- és nagykoncertekkel várnak három napon keresztül.
Ingyenes!


Balaton déli part
Kultkikötő
Balatonfenyvesen, Balatonbogláron és Balatonföldváron várják a kulturális kikapcsolódásra vágyókat június 22. és szeptember 8. között. Zenés és prózai színházi előadások, könnyűzenei koncertek, táncestek, gyerekelőadások, kiállítások, kézműves-foglalkozások és a borkóstolókkal tarkított programsorozat.
www.kultkikoto.hu

Balatongyörök
Valóra Váltott Egészség 2018
jún. 28 – júl. 1.
(Jüngling Zoltán Közösségi Ház)
Mindaz, amire a testnek és a léleknek szüksége van… 2018-ban is számos érdekes és mozgalmas programon vehetnek részt az érdeklődők, a mozogni vágyók. Testébresztő tornák, különböző túrák, érdekes előadások.
További információ

Fonyód
Dog Beach Fest – Kutyák és gazdik hétvégéje
jún. 29 – júl. 1.

A Dog Beach Fest érdekes és hasznos programokkal, kutyás kiállítókkal várja a Fonyódra látogató kutyabarátokat. A felelős kutyatartást népszerűsítő programokkal is találkozhatnak a fonyódi kikötőbe és a Kutyás strandra látogatók. A rendezvényen kutyákat segítő civil szervezetek is ott lesznek, akik az örökbefogadás fontosságára hívják fel a figyelmet.


Gyenesdiás
Holdfénytúra
jún. 28-án 18:30

Szeretettel várnak mindenkit, aki kicsit szokatlan időpontban és egy egészen másik oldaláról szeretné megismerni az erdőt! Célszerű hozni: fej- vagy zseblámpát, némi enni- és innivalót, kullancsriasztót és bátorságot! Holdfénynél várnak az izgalmak… Találkozó és indulás: Természet Háza Látogatóközpont.
További információ

Keszthely
Street Festival
júl. 2 – 4.

Július és augusztus hónapban – a kellemes nyáresték alkalmával – minden hétköznap este kellemes örömzene várja az idelátogatókat és a keszthelyi közönséget, neves és helyi zenészek előadásában.

Helikoni Éjszakák
júl. 4-én

Idén is megrendezik a Helikoni Éjszakákat, amelynek keretében egy kellemes kulturális programon lehet részt venni korabeli élőzenével és fényjátékkal a keszthelyi Festetics-kastélyban.

Révfülöp
36. Lidl Balaton-átúszás
jún. 30-án
(Kikötő)
Érdemes idejében elkezdeni edzeni, ugyanis idén is megrendezik a Balaton-átúszást, immár 36. alkalommal. Ha úgy érzed, hogy még nem állsz készen a kihívásra, akkor sem szabad otthon maradni, mert szurkolóként is megéri kilátogatni.


Tihany
Tihanyi Levendula Fesztivál és Levendula Hetek 2018
jún. 22 – júl. 1.

Péntektől vasárnapig a levendulához kapcsolódó programok veszik át az irányítást: népművészeti kirakodóvásár, kézműves kavalkád, vezetett túrák, Nordic walking, gyermek-, folklór- és családi programok várják a helyieket és az odaérkezőket egyaránt.

Vonyarcvashegy
VIII. Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál
jún. 29 – júl. 1.
(Rendezvénytér)
Péntektől szombatig a kézműves sörök veszik át a hatalmat Vonyarcvashegyen, a nyolcadik alkalommal megrendezett Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál keretében, amelyet a XXI. Vonyarcvashegyi Fúvószenekari Fesztivállal párhuzamosan tartanak a településen.
További információ

Zamárdi
Zamárdi 10! – Jubileumi Városnap
jún. 30-án 14h

Több helyszínen, koncertekkel várják az idelátogatókat. 22:30-kor tűzijáték zárja a napot.
www.zamardi.hu

Balaton Sound Fesztivál
júl. 4-től

Öt nap felejthetetlen élmény a legnagyobb vízparti fesztiválon.
www.balatonsound.com

2018.06.26
|
(4 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.