Az unikornisok ideje lejárt! Ezek az idei legkúlabb strandholmik!

Tavaly még a csapból is az egyszarvúak folytak, ez pedig akkor sem volt másképpen, ha a vízpartra válogattunk magunknak kiegészítőt. Akkor teljességgel halhatatlannak hittük őket, ám mostanra megtört a varázs.
Az egyszarvúak csodája megkopott, és ezernyi csillogó-villogó buborékká pukkadt ki. Ebből született meg az idei trend, csupa színpompás, izgalmas, az egykor imádott szivárványlények hangulatát idéző menőség. Az idei trendi strandcuccokat leltároztuk, mutatjuk a favoritjainkat, hogy te is eldobd az agyad! 
 
Óriás flamingó az egész családnak 
 
Évek óta divatosak a mindenféle pumpálható vízi lények, ám idén megérkezett minden felfújható „szörnyetegek” császára: a gigantikus flamingót elképzelni sem tudjuk, milyen pumpával lehet késszé varázsolni, és hogy vajon melyik balatoni strandon nem foglalja el az egész vízfelületet, de kétségtelenül a kedvencünk lett, hiszen ebbe az egész nagycsalád belefér. Induljon a family kaland! 
 
Mesebeli fagyiautomata 
 
Jé, egy kakukktojás, hiszen ezt a vízpartra csak nehézkesen cipelnéd le, de az tuti, hogy az idei nyár elmaradhatatlan kelléke ez a fagyigép. Ha álmodtál valaha arról, hogy ne csak Bagaméri mérhesse a fagylaltot, hanem te is kiszolgálhasd magad otthon a kedvenc nyári tölcséreseddel, akkor eljött a te napod!  
 
Vízálló telefontok a hableányszelfikért 
 
Minden szezon elején piacra dobnak egy újabb vízálló tokot, szóval most itt a legfrissebb verzió, és persze egyben a legtutibb tok, hogy már végképp ne kelljen pancsolás közben se a parton hagynod a telefonodat. Szerintünk idén ezzel a tokkal mindennél menőbb csobbanós fotók látnak majd napvilágot! 
 
Fonott táska a cuccaidnak 
 
A sok színes holmi mellett egy régi divat, a fonott táska éli másodvirágzását. Kerek, kocka vagy rombusz és egyéb őrületes formákban cipelheted a strandra a legfontosabb dolgokat. 
 
Kaktuszmóka 
 
Ha strand, akkor játék. Idén pedig az örök kölyöklelkűeknek kedvez a szerencse: a favoritunk egy felfújható kaktusz lett, a szabály pedig igazán nem bonyolult, ám annál több ügyességet vár el: az idő szorít, dobd rá a kaktusz ágaira a színes korongokat! 
 
Neon, neon, neon! 
 
Az, hogy a neon menő, idén is teljességgel igaz. Szóval ne habozz, tedd vissza a polcra az uncsi fekete pólót, és öltözz bátran a legrikítóbb fürdő- és strandruhákba! Ráadásul ez a felhívás nem csak a csajoknak szól! 
 
Átlátszó szörf, kajak és SUP! 
 
Nem tudod eldönteni, hogy inkább a búvárkodás, vagy az evezés felé húz a lelked? Jó hírünk van, mostantól kezdve akár egyszerre is hódolhatsz mindkét nyári hobbidnak. Megjelentek ugyanis az üvegszerűen átlátszó evezősök, szörfdeszkák és paddle boardok, hogy úgy érezhesd, mintha egy megaakváriumban szelnéd a habokat! 
 
Szivárványos gumimatrac? 
 
A csillámpónikkal karöltve tavaly még a különböző emojik hódítottak, többek között gumimatrac fronton is. Ezen a nyáron azonban, úgy tűnik, ők felszívódtak, de megnyílt a mesemennyország: például napoztál már a szivárvány alatt?  
 
Táskarádió forever! 
 
A világ híreivel és a legújabb trackekkel tisztában lenni menő. Az pedig szintén elég kúl, hogy az ’50-es, ’60-as évek bícshangulatát idézi, ha rádióval mész a strandra. Ráadásul ezek az új dizájnok leginkább valamiféle űrrobotnak néznek ki. Retróra fel! 
 
 
A kedvenc vízidínód 
 
Mókából sosem elég. A kánikulában pedig nem árt, ha ezt a mókát némi hasznossággal is ötvözzük. Valószínűleg ilyesmi elgondolkodásból készítették el a tervezői a magából vizet spriccelő frissítő őslényt is.  
 
Beach zsák? 
 
Eddig csak babzsákról hallottunk, de most itt a legújabb vízparti pihenő, a beach zsáknak keresztelt vízhatlan verzió. Dobj egy hátast rá, és napozz, fagyizz, gyönyörködj a tájban, vagy csak egyszerűen élvezd a naplementét totális kényelemből! 
 
Kurcz Orsi
2018.06.26
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.