Kedvenc helyek

Madonna lehet a 2019-es Glastonbury egyik fő fellépője

A legfrissebb hírek szerint a hamarosan új albummal jelentkező popkirálynő lesz a britek legnagyobb fesztiváljának egyik húzóneve.
A Glastonbury fesztivál az idei évben szünetet tartott, hogy a 2019-es szezonra egy igazán erős lineuppal tudjon felkészülni, megfelelően előkészítve ezzel a rendezvény két év múlva esedékes jubileumi ünnepét. A rövid „visszavonuló” azonban úgy látszik, hogy jövedelmező lépés volt a szervezők részéről, ugyanis a bennfentes információk szerint minden korábbinál erősebb felhozatallal várják a látogatókat jövőre, aminek egyik kiemelt szereplője lesz az élő legenda, Madonna is. 
 
A források szerint az 59 éves díva volt az első előadó, akivel leszerződött a Glastonbury fesztivál, ebben pedig nagy szerepet játszott az is, hogy az alapító, Michael Eavis hatalmas tisztelője az énekesnőnek. „Az előkészületek már régóta folynak, hogy a kis pihenő után a fesztivál jobb legyen, mint valaha. Michael és lánya, Emily Eavis mindig is masszív Madonna-rajongók voltak, és tudják, hogy felejthetetlen show-t vinne színpadra” - nyilatkozta a szervező csapat egyik tagja. 
 
A hivatalos bejelentés még későbbre várható, azonban bizonyára nagy szenzációként éri majd a közönséget, ugyanis Madonna nagyon rég vállalt már fesztiválos fellépést, koncertjeit pedig csak saját turnéjának keretein belül lehetett megtekinteni.  
 
(nme.com) 
2018.06.26
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.