Kedvenc helyek

Zsepiket készíteni: készül Adele új albuma

A szakítós dalok koronázatlan királynője a hírek szerint jövőre új anyaggal szeretne kijönni, így már hozzá is látott soron következő, negyedik stúdióalbumának elkészítéséhez.
Habár legutóbb visszavonulót fújt, mégis úgy fest, hogy nem tud teljesen kiszakadni a popzenei pörgésből Adele. A legújabb hírek szerint a többszörös Grammy-díjas díva már el is kezdett dolgozni a 2015-ben megjelent 25 című lemezének utódján, ami az előzetes tervek szerint 2019 karácsonyán kerülhet a boltok polcaira. Egy, az énekesnőhöz közel álló forrás szerint Adele már le is szervezett egy megbeszélést a Sony Music vezetőségével, valamint áthelyezte székhelyét Angliába, ahol az eddigi dalai is születtek. „Visszatért az Egyesült Királyságba, itt szeretne dalokat írni. Számos stúdióművészt felkért a projekthez, néhány dalszöveget már papírra is vetett” - nyilatkozta az insider.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.06.27
|


Játék
Mi van az iskolában megtanult életrajzok és életművek mögött? Hús-vér emberek, valódi örömökkel, sorsokkal, kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel és tragédiákkal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.