Kedvenc helyek

Zsepiket készíteni: készül Adele új albuma

A szakítós dalok koronázatlan királynője a hírek szerint jövőre új anyaggal szeretne kijönni, így már hozzá is látott soron következő, negyedik stúdióalbumának elkészítéséhez.
Habár legutóbb visszavonulót fújt, mégis úgy fest, hogy nem tud teljesen kiszakadni a popzenei pörgésből Adele. A legújabb hírek szerint a többszörös Grammy-díjas díva már el is kezdett dolgozni a 2015-ben megjelent 25 című lemezének utódján, ami az előzetes tervek szerint 2019 karácsonyán kerülhet a boltok polcaira. Egy, az énekesnőhöz közel álló forrás szerint Adele már le is szervezett egy megbeszélést a Sony Music vezetőségével, valamint áthelyezte székhelyét Angliába, ahol az eddigi dalai is születtek. „Visszatért az Egyesült Királyságba, itt szeretne dalokat írni. Számos stúdióművészt felkért a projekthez, néhány dalszöveget már papírra is vetett” - nyilatkozta az insider.  
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.06.27
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.