Scarlett Johansson szerint hülyeség, hogy castingolt volna egy Tom Cruise randiért

Már régóta tartja magát a pletyka, hogy amikor Tom Cruise éppen szabaddá válik, a szcientológusok szabályos castingot rendeznek azért, hogy eldőljön, ki legyen a sztár legújabb barátnője. Most Scarlett Johanssont sikerült összefüggésbe hozni ezzel.
Egy kiugrott szcientológus, Brendan Tighe nemrég interjút adott a híres műsorvezetőnek, Megyn Kellynek, és ott hangzott el az állítás, miszerint a Nicole Kidmannel való válása után a szcientológusok barátnőcastingokat szerveztek Tom Cruisenak, és a férfi állítása szerint a listájukon az akkor még elég fiatal Scarlett Johansson is rajta volt. A botrányos kijelentést a szcientológusok is tagadták (bár ez nem csoda: ők kb. mindent tagadnak, ami negatív színben tünteti fel egyházukat), de nemrég befutott a színésznő cáfolata is: 
 
„Már maga a gondolat, hogy valakinek egy meghallgatásra kelljen mennie azért, hogy kapcsolatban legyen, megalázó. Hihetetlen, hogy azt terjesztik rólam, hogy annyi integritással sem rendelkezem, hogy kiválaszthassam azt, akivel együtt vagyok. Csak egy olyan férfi, mint Brendan Tighe terjeszthet rólam ilyesmit.”
 
(uproxx.com) 
2018.06.28
|


Film premierek

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

amerikai musical, 114 perc, 2018
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Filmek a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
18:15
Munkahelyi csábító
amerikai dráma, 2018
18:25
Bravo Virtuoso
örmény krimivígjáték, 2016 (feliratos)
18:55
Bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2000
19:00
19:00
Viszlát holnap
belga romantikus filmdráma, 2015 (feliratos)
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.