Kedvenc helyek

Drake új albuma olyan menő, hogy még Michael Jackson is énekel rajta

Napvilágot látott az amerikai rapper régen beharangozott Scorpion albuma. A Hotline Bling slágergyárosának új anyagán csak három duett hallható, de azokon olyan A-kategóriás előadók működtek közre, hogy önmagukban képesek az egész lemezt sikerre vinni.
Ha valaki, akkor Drake tudja, hogy mi fán terem a siker. Napjaink legfelkapottabb MC-jének szinte bérelt helye van a toplistákon, szerzeményei állandó jelleggel rekorddöntő népszerűségre tesznek szert, így nagy valószínűséggel hasonló sors vár a június 28-án megjelent ötödik albumára is, amit a God's Plan single januári debütálása óta vártak a rajongók.
 

 
A Scorpion névre keresztelt projekt ráadásul dupla dózisban érkezett a zenei ínyencek meghódítására, ugyanis a korongra szánt 25 track két részletben, A és B oldalra csoportosítva debütált a zenemegosztó platformokon. A dalok között megtalálható a már korábban bemutatott nagy sikerű Nice For What és I'm Upset is, de a lemezre felkerültek olyan különleges csemegék is, mint a Jay-Z-vel közös Talk Up, illetve a Don't Matter To Me, amiben Michael Jackson eddig soha nem hallott hangfelvételei is felcsendülnek.  
 
(rollingstone.com) 
2018.06.29
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.