Kedvenc helyek

Britney és Xtina inspirálta Bebe Rexha albumának címét

Az albánok feltörekvő szupersztárja mindig is nagy rajongója volt Britney Spears és Christina Aguilera munkásságának, így első nagylemezének címválasztásában is meghatározó szerepet játszottak a 2000-es évek legfelkapottabb dívái.
Három középlemez után június 22-én végre a boltok polcaira került Bebe Rexha első saját stúdióalbuma. A 14 tracket felsorakoztató lemez a rádiók által már rongyosra játszott slágerek kaptak helyet, de hallhatóak rajta olyan szerzemények is, amik eddig egy stúdió fiókjában rejtegetve várták a megjelenést. 
 
Mint minden előadó, Bebe is nagy mérföldkőként éli meg az első lemez megjelenését, különösen azért, mert elmondása szerint ezzel az albummal sikerült ténylegesen megtalálnia saját zenei identitását; erről az Expectations (Elvárások) cím kapcsán nyilatkozott az iHeartRadio riporterének, amivel arra próbált reflektálni, hogy már nem szeretne senki nyomdokaiba lépni. 
 
„Christina Aguilera és Britney Spears zenéjére felnőni számomra csodálatos élmény volt. Azt gondoltam, hogy majd az ő útjukat követem, de aztán rájöttem, hogy én más vagyok. Különbözik a testalkatom, a zeném, a hátterem. Az utazásom a zeneiparba sokkal másabb, mint amire számítottam, de az élet általában már csak ilyen” - mesélte az I Got You pacsirtája. 
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.06.30
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.