Kedvenc helyek

Egy korai Lana Del Rey-demo is hallható az új Elvis-filmben

Egy igazi kincsnek számító szerzemény is felcsendül Eugene Jarecki legújabb alkotásában, amit még a szárnyait bontogató Lana Dal Dey készített tíz évvel ezelőtt.
Hivatalosan sosem adták ki, de mégis filmzene lett Lana Del Rey egyik legelső szerzeménye. Az indie pop szcéna legkarizmatikusabb női előadója hat éve szerepel a köztudatban, azonban kevesen tudják, hogy előtte is aktív szereplője volt a zeneiparnak – legalábbis a kevésbé ismert underground palettának. Ezekből az időkből származik többek között az egyik legkorábbi szerzeménye, az Elvis is, amit Lana még Sparkler Jump Rope Queen művésznéven tett nyilvánossá a sok mai előadót útjára indító MySpace platformon. 
 
A dal most azonban ismét előkerült, ráadásul rögtön az új Elvis-filmben landolt; Eugene Jarecki 2017-es, a rock & roll király életén alapuló The King című dokumentumfilmjéhez használta fel Del Rey szerzeményét, amiről Lana is hírt adott Twitter-oldalán. A Summertime Sadness dívája mindig is nagy tisztelője volt Presley életművének, több munkájában is visszaköszönnek a Presley-stílus legjellegzetesebb védjegyei, valamint dalaiban is rendszeresen említi a 60-as évek legnagyobb ikonját.  
 
(billboard.com) 
2018.07.02
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Mától a mozikban az Ad Astra, ennek apropóján exkluzív interjunk a Pesti Estben és az est.hu-n. Link bióban, kedvcsináló sztoriban! #bradpitt #adastramovie #bradpittinterju
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.