Filmezd le a nyaralásod legszebb pillanatait!

Rendelj kínait - 43. rész
Ha elmegyünk nyaralni, akkor általában szeretjük az emlékezetes pillanatokat megörökíteni fénykép vagy videó formájában. A fotók készítése hagyományosabb megoldás az emlékek konzerválására, de egy mozgókép sokkal többet adhat a szemlélőnek.
SJCAM SJ8 Air akciókamera – Éld át, vedd fel! 
 
A profi videokamerák drágák és törékenyek, ami nem kedvez az egyszerű felhasználónak. Az akciókamerás forradalmat viszont pár éve beindította a GoPro, és azóta kiváló alternatívát jelentenek ezek a készülékek. Habár az eredeti Hero felvevők azért drágák, a kínai konkurensekről ez nem mondható el. 
 
Az SJCAM már eddig is nagyon jó minőségű kamerákat gyártott, de mostanra elértek arra a szintre, hogy alig lehet különbséget találni a nyugati és keleti márkák termékei között. Sajnos így az árazás is feljebb kúszott, de vannak olcsóbb modellek is, melyek megőrizték a kiemelkedően jó ár-érték arányukat. Az SJ8 Air ilyen készülék, amivel maximum 1296p-vel és 30 FPS-sel vehetjük fel élményeinket, de ez igazából már elegendő minőség, mivel nagyon kevés embernek van ennél jobb megjelenítője. A termék érintőképernyős vezérlést kapott, és beépített mikrofonnal is rendelkezik. A halszemoptikának köszönhetően autós rögzítőnek is lehet használni, és egy feltöltéssel körülbelül két órát üzemel. Ha ennél hosszabb ideig akarunk felvenni, akkor érdemes egy pótaksit beszerezni. A kiegészítők nélküli alapverzió 28 000 forint, míg a vízálló tokkal árult variáns 30 000 Ft-ba kerül. 
 
Link >>  
 
Puluz sokrészes akciókamera kiegészítő – Kamerázz minden körülmények között! 
 
Ha már beszereztünk egy sportoláshoz tervezett felvevőt, akkor még egy vagonnyi hozzávalóra lesz szükségünk a mozgóképek elkészítéséhez. Mindenféle bilincs, rögzítő, tapadókorong és pánt kell ahhoz, hogy felerősítsük az autó tetejére vagy akár a mellkasunkra a kütyüt. A Puluz sokrészes csomagja tartalmaz minden olyan összetevőt, amire csak szükségünk lehet. Egy igényes, bélelt dobozban található meg az összes tartozék, ami többek között áll egy mellkaspántból, fejpántból, rögzítő tapadókorongból és még vagy tíz másik hasznos eszközből. Ezek nélkül nem aknázhatók ki igazán egy akciókamera tulajdonságai, tehát ajánlott egy ilyen csomagot beszerezni. Az ára sem vészes, 12 000 forintért megkapjuk a rengeteg alkatrészt, amikkel már bátran nekivághatunk egy hosszú utazásnak. 
 
Link >>
 
360o-os timelapse-készítő – Time lapse egyszerűen 
 
Az igényes videofelvételekbe általában egy-egy timelapse-jelenet is bekerül. Ezek a speciális videós részek úgy készülnek, hogy egy adott helyszínt hosszú időn keresztül veszünk fel, és utána ezt felgyorsítjuk. Akkor néz ki igazán jól, ha közben lassan mozgatjuk is körbe a kamerát. Ezt egy ehhez készült kütyü nélkül szinte lehetetlen véghezvinni, mert nagyon hosszú és lassú mozgást kéne végeznünk, amit nem tudunk megvalósítani. A Fantaseal timelapse-készítője elvégzi helyettünk a mozgatást. Ez egy kör alakú platform, amit konstans sebességgel forgat egy motor. A szerkezet hihetetlenül egyszerű, de nélküle aligha tudnánk hasonlót megvalósítani. Ráadásul tripodot is lehet csavarozni az aljára, a tetejére pedig bármilyen kamerát fel tudunk szerelni. A termékért kért 6000 forint teljesen reális ár. 
 
Link >>
 
Blitzwolf BW-BS3 szelfibot – A kimaradhatatlan kiegészítő 
 
A szelfibotok első megjelenésekor mindenki furcsa szemmel tekintett a hasonló eszközzel rohangáló turistákra, ám amilyen feleslegesnek tűnt a használata, annyira gyorsan el is terjedt ez a kütyü. Azt gondolhatnánk, hogy az összes szelfibot ugyanolyan, de ez hatalmas tévedés. Nagy minőségbeli különbség van a filléres és a Blitzwolf BW-BS3 bot között. Az utóbbi sokkal masszívabb és egy tripod is található az alján, így mini állványként is alkalmazható. A Bluetooth-os távirányítónak köszönhetően egy klikkeléssel készíthetünk felvételeket, és ezt a kezelőszervet le is választhatjuk az eszközről. A többféle felfogató bilincsnek köszönhetően mobiltelefon és akciókamera egyaránt felerősíthető rá. Az univerzálisan használható, kiváló minőségű fotóskellék mindössze 4500 forint, ami elég alacsony ár a tudásához képest. 
 
Link >>  
www.rendeljkinait.hu
2018.07.03
|
(9 kép)


Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Egész hétvégén koncertsorozat a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az alapító, Széchényi Ferenc gróf tiszteletére, aki a múzeumot alapította. @magyarnemzetimuzeum Sok igazán jó program! #nemaradjle #zeneajanlo #klasszikuszene #regizene #hommageaszechenyiferenc #barokkzene
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.