Kedvenc helyek

Új Justin Timberlake-dallal indul a július

Nincs nyár Justin Timberlake nélkül. Az amerikai énekes két éven keresztül uralta a rádiókat a Can't Stop The Feeling című dalával, mostanra azonban megérkezett a trónkövetelő, ami könnyed, nyárias hangzásvilágának köszönhetően nagy eséllyel tör elődjének babérjaira.
Idén februárban egy csokornyi új szerzeményből álló CD-vel rukkolt elő Justin Timberlake, és bár az anyag több országban is a top 3-ban debütált, sok negatív kritika érte az énekes ötödik stúdióalbumát. Valószínűleg ennek tudható be, hogy a Man of The Woods lemez három single-je után egy teljesen új irányvonalat képviselő szerzemény látott napvilágot a popikon neve alatt. A Soulmate névre keresztelt dal mindenféle előzetes bejelentés nélkül július 3-án került fel a zenemegosztó platformokra, így azt sem részletezték, hogy egy önálló slágerról, vagy egy új albumot előkészítő single-ről van szó, de annyi biztos, hogy Justin jelenleg is stúdiózik, így a hatodik korong érkezése talán közelebb van, mint gondolnánk.  
 

 
(billboard.com) 
 
2018.07.04
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.