Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Jóvilágvan (SK), NDK zenekar

[ rock ]
Budapest, A38 Hajó, 2018. július 13. 20:00
A párkányi zenekarnak sem kell a szomszédba mennie humorral kevert melankóliáért: a tagok a vérbeli kelet-közép-európai életérzést a Duna mindkét oldalán magukba szívhatták. Bármilyen zord is odakint a péntek 13.: az A38-at elvarázsolt szigetté teszik.
Bokor Réka fényszóróként hasító énekével evezünk bele a sűrűbe, fél tucat társával a fedélzeten. A 2007 óta létező, underground különítmény szenvedélyesen bolyong, hogy az emberi lélek magasságait és mélységeit kiismerje, hol a pszichedélia, hol a valcer formanyelvéből merítve. Dalaik három korongra, hároméves alkotói folyamatok összegzéseként kerültek fel: a 2011-es bemutatkozó Hanne, a ©túrovszkaya, majd a tavalyi jóvilágvan formájában. A szintén hétfős, ám cseppet sem hétfői hangulatot árasztó NDK zenekar diszkó-funk lüktetése ágyaz meg a JVV színre lépésének. 
 
Jegyár: 1000 Ft 
Air
2018.07.06
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.