SingSingSing Masters Musical Show

Fertőrákos, Fertőrákosi Barlangszínház, július 19-22., 20:00, július 26-29., 20:00
A SingSingSing Masters Musical Show július közepétől összesen nyolcszor tekinthető meg a Barlangszínházban. Egy teljesen megújult előadás, ebben az évben nemzetközi csapat és hazai sztárok, valamint a műfaj legnagyobb slágerei várják a közönséget.
Szakál Attila, a musical rendező–koreográfusa örömét fejezte ki, hogy milyen nagy és rendkívüli élmény lesz ezen az egyedülálló helyszínen fellépni a magyar, az európai és Broadway-musical-irodalom legsikeresebb számait bemutató előadással. Igazi nemzetközi produkció várja a közönséget a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekarral és 14 fős tánckarral. A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező és tavaly az Aida főszerepét magyarul hatalmas sikerrel éneklő Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog. 
 
A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik. 
 
A produkcióban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a Nyomorultak, a Broadway Shows, a Wedding Singer, a Frozen, a Notre dame, a La Mancha lovagja és az István, a király zenés darabokból. 
2018.07.06
|


Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.