Kedvenc helyek

Hamarosan oltár elé áll Justin Bieber és modell kedvese

A napokban robbant a hír, hogy a 24 éves énekes egy hónap együtt járás után eljegyezte modell barátnőjét, Hailey Baldwin-t. A pletykát azóta maga Justin is megerősítette egy szerelmes posztban Instagram oldalán, így a rajongók kénytelenek lesznek elfogadni, hogy imádott bálványuk bizony elkelt.
Ki gondolta volna, hogy a pár évvel ezelőtt még tinilány szíveket megolvasztó kisfiú ujjára ilyen hamar karikagyűrű kerül. Justin Bieber az elmúlt évek sorozatos címlapbotrányai és kalandozásai után végre megkomolyodott, és úgy látszik, hogy élete párját is megtalálta az amerikai szupermodell, Hailey Baldwin személyében. Habár románcuk még csak pár hete tart, ismeretségük évekkel ezelőttre nyúlik vissza, így ez a kevés együtt töltött idő is elég volt ahhoz, hogy biztosak legyenek az elköteleződésben. A rózsaszín felhős időszak beköszöntése remélhetőleg Bieber karrierjébe is virágzást hoz majd, aki egy kis ideje már színpadi világtól távol éli a fiatal milliárdosok fényűző életét; a popsztár legutoljára 2015-ben jelentkezett stúdióalbummal, ami olyan partyslágereket adott az utókornak, mint a Love Yourself és a Where Are Ü Now.

(theguardian.com)
2018.07.10
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.