Kedvenc helyek

Eladásra került az a ház, amiben Bruce Springsteen nevelkedett

Átszámolva több, mint 70 millió forintért talált új gazdára az amerikai rockcsillag kisgyerekkori háza, ahol 1955 és 1962 között lakott holland-ír és olasz származású szüleivel.
Minden gyerek életében fontos színtér egy családi ház - főleg annak, aki ott határozza el végérvényesen, hogy a zenélés mellett teszi le a voksát. Bruce Springsteen családjának New Jersey-i hazában töltött idők alatt döntötte el, hogy énekesként fogja keresni a kenyerét, amikor nyolc évesen tátott szájjal figyelte Elvis Presley első TV-s fellépését az Ed Sullivan Show-ban. Habár a lakás eszmei értéke pont ezért felbecsülhetetlen, az ingatlanpiacon azonban ettől függetlenül még meghatározható; a Freehold-i ingatlan a napokban kalapács alá került, az új tulaj pedig 255 ezer dollárt fizetett a The Boss művészneven is ismert zenész családi házáért.

(hollywoodreporter.com)
2018.07.12
|


Játék
„Létezik-e a döntés szabadsága, ha éhes a húgod? Hogyan sminkel egy hajléktalan? Milyen az íze a készenlétis bakancsának? A szivargyújtó okozta sebhely örökre megmarad-e nemi erőszak esetén?”
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.