Kedvenc helyek

„Mezítlábon egész nyáron, de legalább a fesztiválon…” - Ördögkatlan

/Videó Beck Zolival, Mucsi Zoltánnal, Kiss Tibivel és a többiekkel/
Háy János megírta Beck Zoli rázenélt színészek, zenészek elmondják – mondja a leírás az Ördögkatlan csalogató videója alatt.
Július 31-én kezdődik a 11. Ördögkatlan Fesztivál, amelynek  Hello, itt vagy... itt a helyed  című zenéjéhez Háy János írta a szöveget, a 30Y énekese, Beck Zoli megzenésítette, további ismert magyar zenészek és színészek pedig elszavalták. A fülbemászó dallam és a katlan hangulatot idéző szöveg hallatán nehéz nem kedvet kapni, hogy meglátogassuk az összművészeti fesztivált. A szöveget szavaló színészek és zenészek egészen pontosan: Bérczes László, Kiss Mónika, Kiss Tibi, Kovács Patrícia, Mucsi Zoltán - Kapa, Scherer Péter - Pepe, Szabó Attila, Szikszai Rémusz, Színész Bob, Tompos Kátya, ifj Vidnyánszky Attila.
 
Az Ördögkatlan Fesztivál idén július 31-től augusztus 4-ig tart.2018.07.13
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.