Kedvenc helyek

Ha Isten nő, akkor egyértelműen Ariana Grande az

Napjaink egyik legsikeresebb popdívája szerint Isten egy nő – legalábbis ezt szajkózza legutóbbi videoklipjében, amit végignézve ezt zokszó nélkül el is hisszük neki.

Ms. Grande biztosra megy augusztus közepén megjelenő új albumának promócióját illetően. Szinte még ki sem hűlt legutóbbi, Nicki Minaj-zsal közös The Light is Coming klipje, máris új videóval robbantja a netet: legújabb dala rögtön egy klippel együtt debütált, ami a hamarosan érkező Sweetener albumának harmadik kislemezeként látott napvilágot.

Habár zeneileg ez a legkevésbé kiemelkedőbb a korongról eddig kimásolt single-ök közül, azonban a hozzá megálmodott kisfilmmel kiegészülve olyan nézői élményt nyújt, hogy a kritikusok azonnal az eddig megjelent legjobb Ariana-videónak nyilvánították a szóban forgó vizuált.A Dave Meyers rendezésében fogant klipben Grande kisasszony hol a galaxisban ülve, hol pedig Michelangelo freskójába maszkírozva kacérkodik a nézőkkel, így bátran kijelenthetjük, hogy függetlenül attól, hogy ki milyen vallási teóriára esküszik, a videó négy percében Ariana tényleg egy istennő.


(theguardian.com)

2018.07.16
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.