Kedvenc helyek

ABBA-slágereket dolgoz fel új lemezén Cher

Úgy látszik, hogy a Mamma Mia! 2.-ben való szereplése olyan hatást gyakorolt a 72 éves dívára, hogy hamarosan egy komplett albummal fog tisztelegni a legendás együttes előtt.
Cher még januárban adta hírül, hogy öt év szünet után ismét új stúdióalbummal jelentkezik. A 2013-as Closer The Truth utódjáról azóta nem sok információ látott napvilágot, azonban a napokban debütáló új Mamma Mia! film promóciós körútja során elárulta, hogy a rövid cameója olyannyira megfertőzte, hogy új korongján a legikonikusabb ABBA-szerzeményeket dolgozza majd fel a saját stílusában. 
 
„Amint elkészült a Fernando (a mozifilm egyik új betétdala – a szerk.), arra gondoltam, hogy elég bulis lenne, ha csinálnék egy albumot tele ABBA-dalokkal, úgyhogy átdolgoztam őket a saját stílusomban” - mesélte az I Believe You pacsirtája. Az album megjelenésének pontos időpontját egyelőre még nem tűzték ki, de a díva elmondása szerint szeptemberben már hallgatható lesz a nevével fémjelzett 26. nagylemeze. 
 

 
(billboard.com) 
2018.07.18
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.