Kedvenc helyek

Missy Elliott életműdíjat kap – vagy mégsem?

A napokban kész tényként közölték, hogy az idei évben Missy Elliott veszi majd át az MTV Vanguard Award-ját, a rappernő azonban cáfolta az elismeréssel kapcsolatos híreket.
1984 óta adják át a Michael Jackson után elnevezett MTV-életműdíjat, amit azok az előadók és videoklip-rendezők kapnak, akik szervesen kivették a részüket a zenecsatorna kultuszának kiépítésében. Az elmúlt években olyan művészeket méltányoltak az elismeréssel, mint például Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé, illetve a legutóbbi díjazott, Pink. 
 
A napokban minden fórumon leközölték, hogy a bennfentes információk szerint az idén augusztus 20-án megrendezésre kerülő Video Music Awards-on a rapszcéna egyik legemblematikusabb női előadója, Missy Elliott kapja majd a trófeát, azonban a díva egy Twitter-bejegyzésben cáfolt rá a híresztelésekre. 
 
„Több bejegyzést is láttam arról, hogy idén én kapom a Michael Jackson Video Vanguard Award-ot. Szeretném tisztázni, hogy nem merült fel a nevem lehetőségként, de még mindig alázatra késztet az, hogy ilyen szeretettel vagytok felém” - reagált a 47 éves ikon. 
 
A cáfolat után természetesen rögtön megindult a találgatás, hogy ki viheti haza idén az MTV legrangosabb díját; a rajongói berkekben a friss lemezes Christina Aguilerát tartják a legesélyesebbnek, de felmerült Lady Gaga neve is, akinek pont tíz évvel ezelőtt debütált első albuma, a The Fame.  
 
(vibe.com) 
 
2018.07.19
|


Játék
Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.