Kedvenc helyek

Post Malone ingyen lépne fel Justin Bieber esküvőjén

A csak pár évvel ezelőtt felbukkant, de azonnal világhírnévre szert tevő Post Malone legutóbb nászajándékként ajánlotta fel magát Justin Biebernek, akihez két közös duetten felül nagyon jó baráti szálakkal is kötődik.
Nem olyan rég robbant a hír, hogy Justin Bieber eljegyezte kedvesét, a modellként ismert Hailey Baldwint. A derült égből jött lánykérés nemcsak a rajongókat, hanem az énekes zenésztársait is meglepte, akik közül sokan jókívánságaikat fejezeték ki az ifjú jegyespárnak. Így tett legutóbb Austin Richard Post is, ismertebb nevén Post Malone, aki a TMZ riporterének még azt is elárulta, hogy szívesen zenélne barátjának lagziján – persze ingyen és bérmentve. 
 
„Szívesen fellépnék az esküvőn, és persze ingyen. Vagy leszek én a virágszóró fiú vagy a gyűrűvivő” - viccelődött a Congratulations rappere, majd hozzátette, hogy nagyon örül a szerelmesek boldogságának. 
 

 
Kedves gesztus ide vagy oda, nem Malone lenne az első, aki kollégája nagy napjának hangulatáért felel; többek között Lana Del Rey is fellépett Kanye West és Kim Kardashian hetedhét országra szóló lakodalmán, legutóbb pedig Adele adta áldását anyakönyvvezetőként Alan Carrék frigyére. Ásó, kapa, popszakma! 
 
(nme.com) 
2018.07.21
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.