Nyári Múzeumtúra a Balatonnál

Kirándulással egybekötött múzeumlátogatás a Mozaik Múzeumtúra és a Tájak-Korok-Múzeumok Egyesület közös szervezésében.
Augusztus 3-án Tihanyba látogathatnak az érdeklődők, ahol a KOGART kiállítások tihanyi tárlatai és a bencés Főapátság látogatása után két órás balatoni hajókirándulással zárhatják a napot. A program természetesen nem csak ennyiből áll, Tihany nevezetességei közt kalandozhatnak a résztvevők, és a település múzeumait is lehetőség lesz végigjárni, mint például Kovács Gábor Kortárs Művészeti Gyűjteményének idei tárlatát vagy éppen a Szamos Marcipán Múzeumot. Az egész napos kirándulást egy két órás hajózás zárja a Balaton vizén.

További két kirándulást tartogatnak a nyárra a szervezők, bár ezek már nem a Balatonhoz köthetők. Augusztus 23-án Kiskunszálláson a hétszáznál több órát tartalmazó Órák Házát, augusztus 28-án pedig a békéscsabai belvárosi séta keretében többek között a Boltmúzeumot látogathatják meg a kirándulni vágyók.

2018.07.23
|


Film premierek

Pelyhes – Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Patrick – Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Nyitva

magyar romantikus vígjáték, 98 perc, 2018

A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt

amerikai-belga-francia-indiai-szingapúri filmdráma, 92 perc, 2018

Az első ember

amerikai filmdráma, 141 perc, 2018
Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.