Nyári Múzeumtúra a Balatonnál

Kirándulással egybekötött múzeumlátogatás a Mozaik Múzeumtúra és a Tájak-Korok-Múzeumok Egyesület közös szervezésében.
Augusztus 3-án Tihanyba látogathatnak az érdeklődők, ahol a KOGART kiállítások tihanyi tárlatai és a bencés Főapátság látogatása után két órás balatoni hajókirándulással zárhatják a napot. A program természetesen nem csak ennyiből áll, Tihany nevezetességei közt kalandozhatnak a résztvevők, és a település múzeumait is lehetőség lesz végigjárni, mint például Kovács Gábor Kortárs Művészeti Gyűjteményének idei tárlatát vagy éppen a Szamos Marcipán Múzeumot. Az egész napos kirándulást egy két órás hajózás zárja a Balaton vizén.

További két kirándulást tartogatnak a nyárra a szervezők, bár ezek már nem a Balatonhoz köthetők. Augusztus 23-án Kiskunszálláson a hétszáznál több órát tartalmazó Órák Házát, augusztus 28-án pedig a békéscsabai belvárosi séta keretében többek között a Boltmúzeumot látogathatják meg a kirándulni vágyók.

2018.07.23
|


Film premierek

Családi bunyó

amerikai-angol vígjáték, 108 perc, 2019

Itt járt Britt-Marie

svéd filmdráma, 94 perc, 2019

Apró mesék

magyar thriller, 112 perc, 2019

Szabadúszók

francia vígdráma, 122 perc, 2018

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019
Ahol a héten érdemes...
 
Budapest, Műcsarnok, február 27. - március 24.
 
március 14 - 20.
 
 
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.