Nyerj páros jegyet a Magyar Nemzeti Galéria Frida Kahlo-kiállítására!

A huszadik század egyik legmeghatározóbb női művészének, a mára ikonná vált Frida Kahlónak a műveiből rendez kiállítást a Magyar Nemzeti Galéria. A világhírű mexikói festőnőnek ez lesz az első budapesti tárlata.
A kiállítás, amely betekintést enged Kahlo szuggesztív, testi és lelki gyötrelmekkel teli belső világába, valamint az általa megélt és újrateremtett, mitikus valóságba, a művész születésének 111. évfordulóján, júliusban nyílik meg, az elsősorban a mexikóvárosi Museo Dolores Olmedóból érkező alkotásokat novemberig láthatjuk majd. A több mint harminc festményből és grafikából álló válogatásban a művész védjegyévé vált önarcképei mellett olyan jelentős művek is szerepelnek, mint Kahlo 1927-ben készített első vászonfestménye, de az önéletrajzi ihletésű képek, portrék és szimbolikus tartalommal telített alkotások mellett rajzokkal és fotókkal is találkozhatunk majd.
 
Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria
 
Időpont: 2018. november 4-ig
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a kiállításra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Ki alakította Frida Kahlót a 2002-es Frida című filmben?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a kiállításra! A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: augusztus 30., csütörtök 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Ahol a héten érdemes...
 
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, június 14. - augusztus 26.
 
augusztus 16 - 22.
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.