Kedvenc helyek

A Colosseumban forgatná új klipjét Beyoncé és Jay-Z

A Carter házaspár legutóbb Párizsban, a Louvre múzeumban fakadt dalra az Apesh**t című daluk forgatása során, most pedig Róma felé veszik az irányt legújabb kisfilmjük kapcsán.
Tizennégy évvel ezelőtt még Britney Spears és Pink oldalán parádézott a római arénában, most pedig férje oldalán térne vissza a Colosseumba Beyoncé. Az immáron háromgyermekes popdíva legutóbb hivatalos kérvényt nyújtott be a római önkormányzatnak, hogy engedélyezzék legújabb klipjük forgatását az Olaszországba látogató turisták egyik legkedveltebb látványosságánál. A bennfentes hírek szerint az énekesnő kérését végül elutasították időpontütközés miatt, ugyanis az olasz tudós, Alberto Angela korábban már lefoglalta a helyszínt a kért napokra. Bey azonban nem adja fel, nem olyan rég ismét kérelmezte a helyszín kibérlését, ugyanis ragaszkodik hozzá, hogy férjével közös, Everything Is Love című lemezének legújabb klipjében a Colosseumban kapják kameravégre.  
 

 
(nme.com) 
2018.07.24
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.