Kedvenc helyek

Aggódnak a rajongók: túladagolással került kórházba Demi Lovato

Az amerikai popsztárhoz kedd délelőtt hívták ki a mentőket, miután eszméletlenül találtak rá Los Angeles-i otthonában. A TMZ értesülései szerint a 25 éves énekesnőt heroin-túladagolás miatt szállították kórházba.
Köztudott tény, hogy Demi Lovatónak az elmúlt években jócskán meggyűlt a baja az alkohollal és a kábítószerekkel; a hirtelen jött sztárság szinte azonnal felemésztette az egykori Disney-csillagot, aki már tizenéves kamaszként tudatmódosító szerekkel próbálta kezelni a ránehezedő nyomást. 
 
Habár az elmúlt években büszkén szajkózta, hogy felhagyott káros életmódjával, úgy látszik, hogy most ismét a drogok után nyúlt: a Cool For The Summer díváját magyar idő szerint kedd éjszaka szállították az egyik Los Angeles-i kórház sürgősségi osztályára túladagolás miatt, állapotát mostanra azonban sikerült stabilizálni. Az énekesnő édesanyja cáfolta, hogy lánya rosszullétét heroin okozta volna, bővebb tájékoztatást azonban nem adott, viszont Demi állapotával kapcsolatban mindenkit megnyugtatott. 
 
Az aggódó rajongók mellett zenésztársai is elárasztották jókívánságaikkal Lovatót, többek között Cardi B, Bruno Mars, Ariana Grande és Ellen DeGeneres is mielőbbi felépülést kívánt a Camp Rock színésznőjének.  
 
(nme.com) 
 
2018.07.25
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.