Kedvenc helyek

Világ körüli turnéval térhet vissza a One Direction

A nagy sikerű fiúbanda tagjai egy ideje már szólóban próbálnak szárnyalni a popzene egén, a legfrissebb hírek szerint azonban hamarosan újra összeállnak egy jubileumi koncertsorozat erejéig.
A tinilányszíveket megolvasztó One Direction két évvel ezelőtt oszlott fel, amikor a zenekarból elsőként kiváló Zayn Malik példájára a többi énekes is elkezdett a szólókarrier felé kacsingatni. Habár mind az öten nagy reményekkel vágtak bele önálló projektjeikbe, az újraegyesülés lehetőségét sem vetették el – mostanra pedig úgy néz ki, hogy a nagy visszatérés hamarabb megvalósul majd, mint ahogy arra számítani lehetett. 
 
A szemfüles rajongók ugyanis észrevették, hogy az egyik legnagyobb jegyértékesítő portál, a Ticketmaster oldalán meghirdettek néhány új One Direction koncertdátumot az együttes 10. jubileumának évére, 2020-ra. Az események azóta törölve lettek, de ez a kis baki is bőven elég volt ahhoz, hogy a csapat rajongói tűkön ülve várják a hivatalos bejelentést kedvenc együttesük nagy visszatérésével kapcsolatban. 
 

 
(nme.com) 
2018.07.26
|


Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.