Kedvenc helyek

PESTI ESTek: …And You Will Know Us By The Trail Of Dead (USA)

[ indie / rock ]
Budapest, A38 Hajó, 2018. augusztus 5. 20:00
A nálunk első ízben fellépő, extra hosszú nevű zenekar állítólag egy ősi maja himnuszból emelte ki ezt a sort, mely egy ókori egyiptomi ének szövegére is rímel - ha csak nem viccnek szánta a történetet a kriptás témákkal előszeretettel játszadozó csapat.
A texasi „Trail of Dead”-et ’94-ben rántotta össze két barát. Az austini banda hamar kvartetté hízott, de Conrad Keely és Jason Reece azóta is a csapat motorját képezik. Eddig kilenc albumot eresztettek a világra, melyből egyet Hannoverben vettek fel 2012-ben. A Lost Songs egy dalát kifejezetten a Pussy Riotnak írták. A testszörfözésre is vetemedő srácok mit sem vesztettek színpadi energikusságukból, pedig négy éve nem is jelentkeztek új anyaggal. Ebben közrejátszhat az is, hogy Keely Kambodzsába költözött, és egy szólólemezt is kiadott félidőben. 
 

 
Jegyár: 3500-3900 Ft 
MangaLiza
2018.07.26
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.