Kedvenc helyek

Helmet (USA)

[ alternative / hardcore / metal ]
Budapest, Dürer Kert, augusztus 7. 19:00
Hogy micsoda? Sisak, augusztusban? Nos, hőguta ellen biztosan véd ez a kőkemény, szónikus fejfedő, mely cool tengerentúli atmoszférát ventillál be a Dürerbe. A búvópatakként létező formáció most ismét ereje teljében csap le kedvenc európai városára.
Meantime – vágja rá mindenki, aki hallott már az okosmetál mint olyan létezéséről. Az 1992-es debüt - mérföldkő: a Mastodon, a Deftones és még a Limp Bizkit sem volna ugyanaz, ha ez a zenekar nem tette volna le akkor acélként pengő névjegyét. A Winona Ryderrel is kavaró frontember, Page Hamilton és társai 2004 óta újra dübörögnek, és egy jubileumi Meantime-turnét is lezavartak 2011-ben. Legutóbb a nyolcadik, 2016-os lemez, a Dead To The World kapcsán fordult meg nálunk a noise-ba is csúszó négyes, akiket leginkább a smart rock szókapcsolat csíp nyakon. 
 

 
Jegyár: 5000-5500 Ft 
Betty
2018.07.26
|


Játék
A Magyar Természettudományi Múzeum küldetése, hogy felébressze és fenntartsa a természet sokféleségének megismerése és megértése iránti igényt, és elkötelezetté tegye a társadalom tagjait a természeti környezet megőrzése iránt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.