Kedvenc helyek

Sziget Fesztivál 2018 – 3. nap (péntek)

Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), augusztus 10.
Love Revolutionre felkészülni, szerdától minden napra jut annyi érdekesség, hogy kizarándokoljunk a Filatorigáthoz. A Sziget fesztivál idén is kitesz magáért: a nagyszínpadon a Grammy-díjasok egymásnak adják a mikrofont, de a többi helyszín is parádés.
16h-tól a mi Vad Fruttink izzít a Kooks előtt, de a Nagyszínpadtól érdemes megint átcaplatni a Világzenére, mert 18.30-tól a Warsaw Village Band műsora fergetegesnek ígérkezik. Ha elkapott a multikulti láz, akkor a debütáló Les Négresses Vertes sanzonpunkja is jó választás, de odaát a Parov Stellar electroswing partyja sem megvetendő. 21.30 egyértelműen a nyári bús borozás nagyasszonyáé: Lana Del Rey nagyszínpadi show-ja után adódik az A38 Asaf Avidan-opciója. Éjféltől The Him holland duója Arénázik, majd ismét A38 sanszos, ahol 3-tól a párizsi Perturbator synthwave-je szól.
 
Jegyár: 23 900-99 000 Ft  
Air
2018.08.01
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.