Kedvenc helyek

Sziget Fesztivál 2018 – 5. nap (vasárnap)

Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), 2018. augusztus 12.
Love Revolutionre felkészülni, szerdától minden napra jut annyi érdekesség, hogy kizarándokoljunk a Filatorigáthoz. A Sziget fesztivál idén is kitesz magáért: a nagyszínpadon a Grammy-díjasok egymásnak adják a mikrofont, de a többi helyszín is parádés.
Ha túléltük az előző estét, akkor legkésőbb Liam Gallagher nagyszínpados oázisára jussunk ki (19.30), aztán törhetjük a fejünket, hogy az alterock Wolf Alice (A38) vagy a finn Värttinä (a rapper Paleface-szel, a Világzenén) csábítson el. Ha itt maradunk, akkor a legendás Transglobal Undergroundot láthatjuk, a Nagyszínpadon pedig a méltán hájpolt csajszi, Dua Lipa kezd 21.30-tól. Eztán Desiigner rappel (A38), majd KSHMR electrohouse-ára lehet ropni az Arénában. 1-től a Colosseumba a rotterdami Eelke Kleijn vár, majd 3-kor az A38-nál a Jan Blomqvist & Band veszi ki belőlünk a szuszt.
 
Jegyár: 23 900-99 000 Ft  
Air
2018.08.01
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.